Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 26-03-18
Profiel bekijkenhttp://bunnydrop.actieforum.com

Turtlekit (Graywing x Vixencry)

op wo maa 28, 2018 2:02 pm
27/01/2016


Try to be like a turtle: at ease in your own shell

Turtlekit
Aloha, mates~
~Naam Turtlekit; Turtle voor de vrienden.
~Bijnamen Troetel (klinkt als turtle (a)), Turtle, Den Trage, De Stille
~Vorige namen Geen
~Volgende namen Als apprentice Turtlepaw; zijn warriornaam is nog onbekend, maar zal waarschijnlijk beginnen met Turtle.
~Reden naam Toen Turtlekit geboren was, duurde het heel lang voor hij begon te ademen - hij maakte absoluut geen geluid. Omdat hij zo traag was, kreeg hij het voorvoegsel turtle.
~Leeftijd 0 manen
~Rang Kitten
~Geslacht Mannelijk
~Clan Riverclan

The friend of my friend is my friend~
~Moeder Vixencry
~Vader Graywing
~Broers Onbekend
~Zussen Onbekend

Appearance does matter~
~Vachtkleur Rood
~Vachtpatroon Tabby met witte vlekken
~Bouw Gemiddeld
~Grootte Gemiddeld
~Houding Zelfverzekerd; ietwat nonchalant.
~Littekens Nog geen
~Accesoires Geen
~Oogkleur Grijs
~Details Turtlekit kan niet spreken en zal dat ook nooit kunnen. Hij kan wel zachtjes piepen, als hij een intense emotie ervaart.

But what's inside matters more~
~Nonchalant Zeker als kitten zal dit erg duidelijk zijn. Turtlekit let niet zoveel op wat moet en wat mag. Hij heeft zo goed als nooit stress en kan dingen makkelijk vergeten en vergeven. Deze kalme houding straalt hij ook af op anderen, waardoor het voor hen vaak moeilijk is om boos op hem te zijn of blijven.

~Vriendelijk Hoewel Turtlekit niet kan praten, is hij een hele goede vriend. Hij zal altijd luisteren en proberen advies te geven op zijn eigen, unieke manier. Hij zal ook altijd respectvol reageren tegen oudere katten en hogere rangen, of hij ze nu tof vind of niet.

~Creatief Door zijn 'handicap' heeft Turtlekit vaak creatief moeten denken om aan anderen uit te leggen wat hij bedoelde. Hij leerde zo probleemoplossend denken, wat iets is waar hij heel goed in is.

~Levendig Turtlekit houd ervan om te spelen met de andere kittens, om actief te zijn en om te stoeien. Hij gooit zijn hele lichaam in de strijd, iets wat hij ook doet als hij iets probeert uit te leggen aan de anderen. Dit zal ook van pas komen in de strijd, al is het misschien minder handig in de jacht.

~Traag Hoe toepasselijk zijn voorvoegsel wel niet is word voornamelijk duidelijk tijdens zijn apprentice tijd. Hij heeft altijd veel tijd nodig om dingen te leren, en aangezien hij niet echt vragen kan stellen moet hij heel veel leren met vallen en opstaan. Dingen die duidelijk zijn voor anderen zijn vaak niet meteen duidelijk voor hem. hierdoor zal hij ook niet op 12 manen warrior kunnen worden, maar het zal meer rond zijn 14 manen zijn dat hij genoeg geleerd heeft om warrior te worden.

~Gesloten Dit karaktertrek is voornamelijk door zijn handicap tot stand gekomen. Hij kan nooit dingen aan anderen vertellen, hij kan niets antwoorden als anderen hem dingen vragen. De katten die hem kennen weten niets over hoe hij echt dingen denkt, alleen hoe hij zich gedraagt. In de loop der tijd heeft hij gewoon opgegeven om te proberen te antwoorden.

The mastermind behind this feline~
~Naam Bunny
~Leeftijd 15
~Ervaring 2 jaar.
~Actieve accounts Winddancer, Redkit, Amberkit, Neverland & Leafpaw
~Motivatie Ik heb Graywing en Vixencry altijd geweldige karakters gevonden, maar samen zijn ze nog toffer. Er is zo'n geweldige dynamiek tussen de twee, het is moeilijk uit te leggen. Misschien dat de handicap van Turtlekit wel eens een ruzie tussen de twee uitlokken - omdat Vixen zo onvoorzichtig was geweest om al zwanger te vechten, wat (overbezorgde? *wbw*) Gray onverantwoordelijk vind.. Wie weet - en ik wil hem zo graag uitwerken in de rpg. Bij het lezen van de uitleg kreeg ik meteen het idee van een kitten die niet kan praten, iets dat ik al eerder gedaan had met Daylight, maar dat ik echt geweldig vind om te spelen. Je moet andere dingen bedenken om te communiceren met de andere katten, en het geeft een heel interessante hoek om het karakter van de kat te benaderen. Waar Day het vreselijk vond (ook al was ze zo geboren), zal Troetel het relatief snel leren accepteren, aangezien hij nooit anders geweest is en dat nu eenmaal in zijn karakter ligt. Maar denk niet dat hij het geweldig zal vinden! Het zal altijd, en zeker in het begin, een grote last zijn. En natuurlijk wil ik iedereen veel succes wensen!

thank you Sarah of Kickstart!


http://www.warriorcatsnl.com/t28316-we-were-victims-of-the-night-ks
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum