Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 26-03-18
Profiel bekijkenhttp://bunnydrop.actieforum.com

Lurkingspark (Lurkingshade x Roughflower)

op wo maa 28, 2018 2:50 pm
17/10/2016


*Lurkingspark*
*Algemeen*
Dit is kit. Ze zit nu nog veilig in haar moeders buik. Ze heeft een zwart-witte vacht en groene ogen. Haar naam heeft ze dan ook gekregen naar haar vader, omdat ze zo hard op hem lijkt - en ook omdat ze, net zoals hij deed als kitten, niet meteen begint te drinken als ze geboren wordt maar lijkt af te wachten. Dat is best ironisch, gezien haar karakter later.. Van haar karakter komt immers ook haar achtervoegsel, spark. Samen met haar voorvoegsel slaat dit eigenlijk op het feit dat ze niet opgeeft - hoe erg de situatie ook lijkt, ze zal altijd blijven doorgaan, er blijft altijd een sprankel hoop in haar achter. Dit zal zeer belangrijk zijn later in haar leven.

*Familie*
Lurkingkit heeft een grote familie. Haar ouders zijn Roughflower en Lurkingshade. Aan haar moeders kant heeft ze haar grootouders Fawnstep en Ashdrizzle en haar overgrootouders Innerstar en Flamepath. Haar moeder heeft ook heel wat siblings. Langs haar vaders kant heeft ze haar grootouders Thrushdive en Snowynight en haar overgrootouders Shrewstar en Wolftail. Ze is dus verwant aan twee verschillende leiders, samen met nog vele andere katten! Buiten haar ooms en tantes heeft ze immers nog vele andere familie; de broers en zussen van haar grootouders en hun kittens, om maar iets op te noemen. Soms is het moeilijk te onthouden wie ook alweer familie is, maar ze zijn natuurlijk een clan en iedereen is familie van iedereen in Shadowclan.

*Uiterlijk*
Lurkingkit is een kleine zwart-witte poes. Ze is lenig en niet echt sierlijk of gespierd, maar meer pezig. Ze heeft groene ogen. Later zal dat echter veranderen; haar pupil zal verwijden en wit en mistig worden. Lurkingkit word namelijk blind rond haar 12 manen, al zal het al beginnen rond de tijd dat ze apprentice word. De maan voor ze normaal gezien warrior zou worden (op zo'n 11 manen dus), verhuist ze naar de elders den.

*Innerlijk*
Lurkingkit is redelijk normaal als kitten. Ze is meestal vrolijk en speelt graag met haar nestgenootjes en met de andere kittens. Ze is nieuwsgierig, soms wat opstandig, maar vooral erg koppig. Ze geeft niet op, maakt niet uit wat het is. Ze geeft niet graag toe wanneer ze het fout heeft en ze accepteert geen hulp. Dat is tamelijk ironisch misschien, omdat ze zelf wel zeer hulpvaardig is. Als ze iemand ziet die hulp nodig heeft, dan zal ze die altijd proberen te helpen. Lurkingkit is niet altijd de snuggerste, en gecombineerd met haar hulpvaardige en koppige karakter kan dat soms grappige situaties geven. In haar apprentice- en eldertijd (sinds ze nooit warrior zal worden) zal ze altijd vrolijk blijven lijken, al knaagt haar blindheid aan haar. Ondanks dat probeert ze nog steeds te helpen waar ze kan, en ze accepteert nog altijd geen hulp - of ze daardoor nu tegen een boom loopt of in een plas valt, het maakt haar niet uit. (zoals altijd wordt dit veel meer uitgewerkt, en misschien zelfs wat verandert, in de RPG!)

*Motivatie*
Hey! Ik ben Bunny, maar dat had je waarschijnlijk al door. Al sinds ik zag dat Roughflower en Lurkingshade samen waren heb ik gewacht en gepland voor dit moment. Ik had Lurkingkit al helemaal uitgewerkt in mijn hoofd, en ik ben zo blij dat ik haar eindelijk mooi kan uitschrijven. Ik heb zo veel zin om haar te mogen bespelen <'3
Het idee om haar blind te maken kwam eigenlijk uit het gesprek dat Rough en Lurkie hadden, waarin Lurkie zei dat hij persoonlijk naar Starclan zou gaan als er iets mis zou zijn met de kittens. Ik wou haar echter niet van bij de geboorte blind maken, maar eerder langzaam blind laten worden; misschien wat zoals Roughflower, maar dan veel sneller (sinds ze nooit warrior zal worden). Ze zal blijven ontkennen dat ze niets meer ziet; ook al is het duidelijk aan haar witte, mistige ogen.
Ik ben helemaal klaar om haar aan te maken en meteen te gaan posten xD Neem niet te lang om te beslissen hee ;3 (just kidding, take as long as you need~)
-Bunny uit


http://www.warriorcatsnl.com/t30635-kittensearch-the-family-gets-bigger
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum