Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 26-03-18
Profiel bekijkenhttp://bunnydrop.actieforum.com

Shadowkit (Sinclaw x Darkfire)

op wo maa 28, 2018 2:49 pm
19/06/2016

Shadowkit
"Discontent follows ambition like a shadow"

In de nursery hoor je het geluid van een jong nestje piepende kittens. Ze spelen nog niet, zoals de andere kittens in de nursery, maar ze zijn daarom niet minder stil. Voorzichtig benader je de moeder van het nestje, Sinclaw. Je krijgt een vreemd gevoel van haar, niet het gevoel dat je krijgt van de andere queens in de den - van hen uit komt liefde, moederwarmte, maar van de zwart-witte poes voel je iets anders komen. Je kan er moeilijk een stempel op plakken - was dat vijandigheid, of had ze gewoon een slechte dag? Misschien was ze nog doodop van de bevalling, die slechts een dag eerder was geweest. Je schud je hoofd en besluit je op de kittens te richten. De grootste en oudste valt je meteen op; de eerstgeborene van het nest*. Het is een compleet zwart katertje, met een opvallende witte plek op zijn borst - dat zie je, omdat hij naar jou toe is gericht, in plaats van met zijn kopje tegen zijn moeder zoals de anderen. Je kan niet zien of hij nog andere witte plekken heeft. Het katertje beweegt even in zijn slaap en rekt zijn pootjes uit - nu zie je dat zijn linkerachterpootje ook een wit plekje heeft, net onder zijn knie. De jonge kitten heeft zijn oogjes nog toe, maar je weet toch al dat ze op dit moment in zijn levenscyclus nog de grijs-blauwige kleur zouden hebben die alle kittens hebben op deze leeftijd. Shadowkit is de naam van het kleintje - je had de andere katten al over het nieuwe nestje horen praten, en Thornfang, de vader, was trots op zijn kittens. Hij had ze al beschreven in de warriorsden, tegen die die nieuwsgierig vroegen hoe het met hen ging. Shadowkit is nog klein, maar ziet er al groot uit - een typische Shadowclan bouw. Hij is dan ook genoemd naar de clan, uit trots voor hun kwaliteiten en hun principes.

Een maan of twee later, rond zonhoog, word je opeens uit je gedachten gerukt door de enthousiaste piepjes van de kittens. ze komen voor de eerste keer buiten, en ze zijn zo vrolijk! Shadowkit loopt voorop, zijn nu al brede schoudertjes trots opgeheven. Het witte plekje op zijn borst valt erg op - het plekje op zijn achterpootje minder, maar toch nog wel op zijn anders pikzwarte vacht. Bij zijn siblings is het grijsblauw al wat aan het vervagen, maar het ziet er naaruit dat Shadowkit grijze ogen zal hebben, aangezien er nog niet veel verschil te merken is. Hij springt wat verder weg van zijn siblings en kijkt enthousiast om zich heen, een glimlach om zijn zwarte snuitje geplooid. Hier had hij op gewacht, zo lijkt het. Je glimlacht even om zijn enthousiasme en draait je hoofd weg van hen, om verder te praten met de kat die naast je zit. Opeens voel je iets aan je staart. Je kijkt er verbaasd naar, en merkt dat de zwarte kitten erin zit te klauwen alsof het prooi was. Het doet nog niet echt pijn, maar je voelt wel dat hij grote klauwtjes heeft - zelfs voor zijn leeftijd. Hij kijkt op, vrolijk en enthousiast - hij lijkt niet door te hebben dat het niet al te aangenaam voelt, of dat zijn klauwtjes best wel eens iemand pijn zouden kunnen doen. Hoofdschuddend schud je de jonge kitten van je staart en kijk je eens even naar Sinclaw. Ze moet haar kittens onder controle houden.

Nog een paar manen later - de kittens zijn nu zo'n 4 manen oud. Shadowkit heeft al heel wat jongere kittens aan het huilen gebracht - nooit bewust. Hij heeft een vreemde 'humor'. Je hebt gehoord van een andere warrior dat hij een andere kitten had gezegd dat haar moeder dood was, om dan in lachen uit te barsten. "Grapje!". Shadowkit lijkt niet echt door te hebben dat andere katten daardoor gekwetst kunnen raken. Er is wat commotie in het camp, en nieuwsgierig naar wat er aan de hand is ga je kijken. Een aantal katten staan rond één van de dennenbomen aan de rand van het camp en kijken naar boven. Je duwt je wat tussen de katten, tot je ziet wat er aan de hand is. Shadowkit zit in de boom, helemaal bovenaan op één van de dunste takken. Zijn vader Thornfang klimt achter hem aan, vastberaden om zijn zoontje te redden - maar de jonge kitten ziet er niet bang uit. Hij lacht en kijkt neer op de katten beneden, zijn grijze ogen geamuseerd en vrolijk. "Pak me dan, als je kan!", zegt hij, en hij doet een poging om weer wat hoger te klimmen. "Je gaat me toch nooit kunnen pakken!" Hij denkt dat het allemaal een spel is, dat hij toch niet gewond zou raken. Je schud je hoofd, maar beslist ook dat je hier niet echt iets kan doen. Daarom ga je Acefray maar halen, de Medicine cat, zodat wanneer het onvermijdelijke gebeurt en Shadowkit valt, hij meteen gered kan worden.**

Opnieuw een drietal manen later - Sinclaw & Thornfang's kittens zijn een maan geleden apprentice geworden. Shadowkit traint hard en veel, zelfs als zijn mentor geen tijd voor hem heeft. Hij is ambitieus en wil beter zijn dan alle anderen. Zelfs wanneer hij een vechtmove of een jachttechniek volledig onder de knie heeft, is het nog niet goed genoeg - hij wil steeds meer, steeds beter zijn. De zwarte kater heeft een halflange vacht die echter niets doet om zijn grote spieren te verbergen. Zelfs op 7 manen oude leeftijd is hij even groot als de kleinste warriors van zijn clan, en zelfs groter dan de gemiddelde Windclanner. Hij had zijn groeispurt dan ook tamelijk vroeg. Nu zijn zijn poten nog tamelijk slungelig en zijn hoofd wat te klein voor zijn lichaam, maar binnen een maan of twee zou hij er al uitzien als een echte Shadowclan warrior - maar nog niet helemaal volgroeid, natuurlijk. Dat zou hij pas zijn rond zijn 15de maan, en dan zou hij echt boven de menigte uitsteken. De witte vlek op zijn borst is groter geworden en erg opvallend; naast zijn staalgrijze ogen is het het eerste wat je aan hem opvalt. Zijn klauwen zijn groter dan gemiddeld en hij houd ze graag erg scherp. Hij vecht graag, maar niet zozeer uit kwaadaardigheid; hij vind het een tof spel en beseft niet dat hij zijn vechtpartner pijn kan doen. daarom kan het moeilijk zijn voor hem om zich te herinneren dat hij zijn klauwen niet mag uitslaan tijdens trainingen en tijdens spelletjes.

*als dat kan ofc ;3
**Dit is een hypothetische situatie en is gewoon bedoelt om zijn karaktereigenschappen wat uit te leggen; dit hoeft niet te gebeuren in de RPG

Over Mezelf:

Heyhey! Ik ben Bunny, maar ik denk wel dat je dat al wist ;3 Ik ben bijna 16 jaartjes oud (ik wordt 16 op 13 juli dit jaar, jeej!) Mijn bekendste karakter is waarschijnlijk Whitelion, hoewel die dood is nu, of Winddancer. Ik heb zo'n 2 jaar RPG ervaring, bijna 3. (m'n eerste karakter hier was ook mijn allereerste karakter ooit en dat was Dyingblack, aangemaakt in september 2013 IIRC) Voor deze aanmelding wou ik eens iets anders doen, anders dan gewoon simpele lijstjes maar ook niet echt vanuit het karakter zelf - dat klinkt altijd zo kinderachtig als ze kitten zijn, wat wel goed is als je een vrolijk en naïef karakter hebt maar wat minder als je niet wil dat ze zo overkomen :') Shadowkit is wel tamelijk vrolijk, zeker als kitten, maar hij heeft geen empathie. Hij kan zich niet (of bijna niet) inleven in andere katten en vind het moeilijk om te onthouden dat zij ook pijn voelen. Hij kan daardoor vaak anderen pijn doen. Hij is ambitieus en een harde werker, die niet zal klagen over taken die hij moet doen. Hij is ook heel loyaal en op de regels gericht, maar zonder dat altijd anderen op te dringen. Hij is ook heel 'moedig' en heeft weinig angst, omdat hij denkt dat alles een spel is; hoewel dit wel zal beteren als hij ouder wordt.

Ik vind dit een cool nestje, omdat Thornfang zo blij is met de kittens en niet doorheeft dat Sinclaw hem bespeelt; en omdat Sinclaw ze absoluut niet wil, en eigenlijk niet eens zo verliefd is op Thurnfang als hij denkt.. Ik vind dat dit een heel interessante dynamiek creëert tussen de twee en ik denk dat het voor veel drama kan zorgen later - en wie houd er niet van drama? :')

Ik ben echt slecht in motivatie enzo uitschrijven, dus ik zal het hierbij maar laten voor jullie met je ogen rollen van het geslijm enzo ghehe ^^"
Ik wens iedereen die zich aanmeld veel succes, en ik wens ook Mimi & Nath veel succes met het kiezen van de kitties later c:  


Bunbun uit-
http://www.warriorcatsnl.com/t29669-kitten-search-nest-of-thorns
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum