Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 26-03-18
Profiel bekijkenhttp://bunnydrop.actieforum.com

Drizzlekit (Icicleshard x Bleaktail)

op wo maa 28, 2018 1:57 pm
06/09/2015>>Name Drizzlekit
>>Future Names Drizzlepaw, Drizzle??
>>Reason Prefix Drizzle; genoemd naar zijn oom Ashdrizzle, omdat hij zo hard op hem gelijkt
>>Reason Suffix ??
>>Age Unborn
>>Rank Kitten
>>Future Ranks Apprentice, Warrior
>>Gender Male
>>Orientation Hetero

Icicleshard Mother<<
Bleaktail Father<<
Undertaker, Unknown Grandfather<<
Silvershine, Unknown Grandmother<<
Redpaw (adopted), Unknown Sister<<
Unknown Brother<<
Ashdrizzle Aunts & Uncles<<
Hailpaw, Slatepaw, Aurorapaw, Roughpaw, Frozenkit Other Family<<

>>Fur Grijs met zwarte strepen
>>Build Groot en sterk
>>Eyes Ijzig blauw
>>Scars None
>>Accessories None
>>Other None

Juist zijn, jagen, klimmen Loves<<
Fout zijn, water, betere katten Hates<<
Het onbekende, de controle verliezen Fears<<
Bijdehand, Intelligent, Arrogant, Goed hart, Koppig Keywords<<

>>Description<<
Drizzlekit is al bij de geboorte een relatief grote kitten. Hij word (als dat oké is met iedereen) als eerste geboren en is groter dan al zijn siblings. Hij is zeer veeleisend, altijd zijn siblings aan het wegduwen om toch maar het beste plaatsje te krijgen. Door zijn grijze vacht met zwarte strepen lijkt hij heel erg op zijn oom Ashdrizzle, vandaar zijn naam. Van zodra hij zijn ogen kan openen is hij nieuwsgierig naar de wereld om hem heen, om alles te ontdekken. Daardoor word het ook zeer moeilijk om hem onder controle te houden, en de kitten zal erg vaak uit het nest willen kruipen. Voor zijn siblings en moeder heeft hij geen aandacht, en hij kan niet wachten om apprentice te worden, om zelfstandiger te worden. Als hij ouder is zal hij ook verschillende pogingen ondernemen om het camp te verlaten, omdat hij denkt dat hij goed genoeg is.

Drizzlepaw is een erg arrogante apprentice. Hij vind anderen, zelfs zijn siblings of ouders, niet zo goed als hem en irriteert zich er mateloos aan dat hij naar iemand anders vernoemd is. Hij wil zijn eigen persoon zijn, hij wil bekend zijn om zijn eigen daden. Hij is ervan overtuigd dat hij alles beter weet dan zijn mentor, die immers maar een oude kat is en niets weet van het leven van nu, en zal hem dan ook in alles tegenspreken. Hier komt ook zijn koppige kant naar boven, want zelfs als hij weet dat de ander juist is, zal hij dat nooit toegeven. Andere katten die beter zijn dan hem begint hij langzaam te haten, omdat hij de beste wil zijn - maar binnenin heeft hij een goed hart. Hij wil gewoon geaccepteerd worden, zoals iedereen dat wil.

Zijn warriornaam & karakter zal uitgewerkt worden in de RPG, omdat ik me veel beperkter voel in zijn handelen als ik dat helemaal op voorhand beschrijf. Dan gaat posten veel moeilijker. Ook kunnen er altijd nog dingen veranderen, maar in grote lijnen zou hij hetzelfde moeten blijven c;
>>About  me<<:
>>Name Bunny
>>Experience 2 jaar nu~
>>Age 15
>>Gender Female
>>Active Characters Whitelion, Windpaw, Redkit
>>Motivation Allereerst heb ik echt nog eens zin om een arrogante, bazige, bijdehante kitten te spelen. Ik heb immers enkel White als kreng ;3. Daarbij lijkt me dit echt een gaaf nestje om in te mogen spelen, en ik hou echt van het karakter van Icicle c: Bleak heb ik nog niet al te veel gestalkt voorbij zien komen, maar daar kan verandering in komen ;3 Ik wil iedereen veel succes wensen, het word vast een geweldig nestje, hoe dan ook!
 

“Come here, cat. You wouldn’t want to destroy the space-time continuum, would you? Meow. Meow.”
-Connie Willis

http://www.warriorcatsnl.com/t25596p20-kittens-of-the-lake-kittensearch-icicleshard-x-bleaktail
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum