Deel
Ga naar beneden
avatar
Admin
Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 26-03-18
Profiel bekijkenhttp://bunnydrop.actieforum.com

Forestburn (Shrewstar x Wolftail)

op di maa 27, 2018 5:10 pm
25/12/2013

Don't burn the forest..

~Forestkit~
Algemeen
Naam: Forestkit
Vorige namen: /
Volgende namen: Forestpaw, Forestburn, (Foreststar?), (?)
Geslacht: Poes [Vrouwelijk]
Leeftijd: Unborn
Leefwijze: clankat
Vorige leefwijzen: /
Volgende leefwijzen: ?
Clan: Shadowclan
Vorige clans: /
Volgende clans: ?

Kennissen/familie
Moeder: Schrewstar
Vader: Wolftail
Broers: Trushdive, Sharppaw, Shadepaw
Zussen: Strugglebug, Saltdale, Cinnamonpaw
Stamboom: http://www.myheritage.nl/site-family-tree-228689571/o#


|Naam|Clan|Band|
Verdere beschrijving


Setje
Onderschriften:

Ava: http://www1.picturepush.com/photo/a/13938169/220/13938169.png

Uiterlijk
Vachtkleur: Bruin
Oogkleur: bladgroen
Patroon: Tabby
Beschrijving: Forestkit is een bruine tabby. Ze is redelijk slank gebouwd, echter ziet ze er niet mager uit. Haar ogen zijn bijna net hetzelfde als die van haar moeder, terwijl haar vacht veel meer lijkt op haar vaders vacht. Haar naam kreeg ze vanwege de kleur van haar vacht en haar ogen; haar ogen zijn groen als de bladeren van de kruinen van alle bomen in het bos en haar vacht is bruin als de stammen en de aarde die typisch is voor het bos. De donkere strepen op haar vacht lijken op de stammen, de wittere plekken de lucht die tussen de bomen door zichtbaar is. Ze kijkt soms streng, maar eigenlijk kijkt ze eerder wilskrachtig. [Meer daarover in haar karakters beschrijving]

Innerlijk
[Wilskrachtig/koppig]
Forestkit is erg wilskrachtig, je zou het ook koppig kunnen noemen. Als ze iets in haar kopje heeft, zal ze er niet snel van afwijken. Daardoor geeft ze niet snel iets toe, en al helemaal niet als ze verkeerd zat.

[Moedig/loyaal]
Net zoals haar moeder is ze erg moedig. Ze zou haar leven geven om een andere kat te redden, tenminste, als deze van haar clan is. [Shadowclan] Tijdens gevechten met andere clans zal ze nooit een teken van zwakte tonen tegen de andere clan, zelfs niet tegen haar eigen clan. Ondanks dit alles is ze niet zo ambitieus als haar moeder is. Voor haar part mag ze gewoon aan de zijkant blijven staan, ze zou er niets tegenin hebben.

[Vriendelijk/Goedgelovig]
Je kunt makkelijk iets wijsmaken aan Forestkit. En aangezien ze erg koppig is, zal ze dat ook snel geloven, en blijven geloven. Je kunt haar daarna niet makkelijk van dat idee afbrengen. Ze word door vele katten ook als vriendelijk beschouwt, maar sommige katten vinden natuurlijk helemaal het omgekeerde, juist door dat koppige gedrag.

Over mij
Naam: Mag je niet weten >3
Bijnaam: Bunny~
Ervaring: Ongeveer een half jaar
Actieve accounts: (bolt=bekendste) Dyingpaw, Goldenpaw, Silent, Meadow, Islandkit, Stonerain, Sunday, Flowertime (Forestkit)
Motivatie: Forestkit is al helemaal uitgewerkt in mijn brein, ik heb mega-veel inspi voor haar ^^ Ook vind ik dit nestje awesome en zou ik het een hele eer vinden mocht ik een kitten kunnen spelen van deze twee.
thx xo monster @ ATF


http://www.warriorcatsnl.com/t14556p20-kittens-shrewstar-x-wolftail-gz
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum